Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Tip: Rosu sec
Struguri: Aglianico , Negroamaro , Montepulciano
Zona de productie: Campania, Puglia
Altitudine: 200 m
Numar de vita de vie/Ha: 2000
Productie de struguri/Ha: 100qli
Productie pe planta: 5 - 150.000 kg/an
Se recolteaza intre a doua si a treia decada din octombrie. Operatiunea de presare si degajare preced inceperea fermentatiei alcoolice cu o macerare de 8-10 zile, la finalul careia se efectueaza raftul cu separarea primului vin de presare. La sfarsitul fermentatiei alcoolice vinul finalizeaza fermentatia malolactica. Vinul astfel obtinul este refrigerat la inceput anului si dupa o asamblare minutioasa imbuteliat in mai/iunie a aceluiasi an.
Gras alcoolic: 12.5 -13% vol.
Aciditate totala: 5 - 5.2 g/l
Ph: 3.45 - 3.50
Extract uscat: 28 - 30 g/l
Zaharuri reziduale: nu
Vechime: nu
Cantitate: 750 ml
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.