Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Struguri:60% Caprettone,20%Catalaneasca,20%Falanghina
Zona de productie:Trecase-Terzigno
Altitudine:250/400 mt deasupra nivelului marii
Numar de plante/Ha:3000
Productie pe planta:2,5-3 kg
Sticle produse:5000/an
Strugurii sunt culesi in prima decada a lunii octombrie.Macerarea dureaza aproximativ 12 zile si fermentarea este efectuata la o temperatura de 18 grade.Apoi procedam la batonaj pe drojdii,ulterior filtram si apoi stabilizam la rece.Dupa adaugarea unei fractiuni din recolta anterioara,aceasta este imbuteliata in a treia decada a lunii martie.
Grad alcoolic:12,5-13,5 5 vol(in functie de recolta)
Aciditate totala:5,20-5,40 g/l
Extract uscat:32-33 g/l
Vechime:12 luni in baricuri si rafinament de 2 luni in sticla
Cantitate:750 ml
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.