Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Tip: Alb sec
Soi: Greco 100%
Suprafata de productie: Beneventano ed Avellinese
Altitudine: 350 mt
Numar vita de vie / Ha: 1800/2000
Productie de struguri / Ha: 10q.li
Productie pe planta: 5.50 kg
Sticle produse :5000 / an
Operatiile de presare moale preced defecarea statica la rece, dupa care se activeaza fermentarea cu drojdii varietale. Fermentarea lunga are loc la o temperatura scazuta si dureaza aproximativ 30 de zile. Vinul este decantat, clarificat si astfel obtinut este refrigerat in ianuarie iar imbutelierea acestuia se face in martie aceluiasi an.
Grad alcoolic: 13%
Aciditate totala: 5.80 - 6.30 g/l
Zaharuri reziduale :1.5 - 2 g/l
Cantitate :750 ml
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.